diumenge, 6 de maig del 2018

ACTIVITAT 6. Selfie emprenedor

Selfie emprendedor


- Nom: Amparo Segarra Almela

- Empresa: BANAK CAFÉ.

-Activitat: Cafeteria i bar de copes.

-Per què et vares decidir per un projecte com aquest?
El Banak era un PUB que funcionava relatívament bé i els anteriors propietaris varen decidir traspassar-lo. Com que hi havia una necessitat, perquè és l'únic bar d'aquest estil en e municipi, vaig pensar en llogar-lo.

-Vas fer alguna innovació destacada?
Sí, aquest lloc obria cada dia a partir de les set de la vesprada. Jo vaig decidir obrir sols els caps de setmana i així em puc dedicar a altres coses. Entre setmana no hi ha clientela que justifique l'apertura.

-Què penses que té de bo treballar pel teu compte?
Té avantatges i inconvenients. El principal avantatge és que no hi ha cap persona per damunt de tu que t'impose cap actuació i pots fer el que cregues en cada moment. El principal inconvenient és que en cas d'anar malament les coses tu eres el principal perjudicat.

- Et consideres una emprenedora?
Crec que sí. Qualsevol persona que es fa endavant en alguna mena de projecte pot considerar-se una emprenedora, per la qual cosa pense que si que ho soc.

-Per què vas decidir posar-li aquest nom al teu negoci?
Perquè ja es deia així anteriorment i era una manera senzilla de que la gent reconeguera aquest espai com el que és. Com ja funcionava no calia confondre a la gent, especialment als anteriors usuaris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRELLO amb les pastilles que ens han permet anar avançant en el curs https://trello.com/b/P1oKNrrD/proyecto-emprendimiento-fp